• Welkom op onze vernieuwde website. Alles nog makkelijker te vinden met vernieuwde artikelen!!
  • Goedkoopste elektronische schakelmateriaal van Nederland, kijk en vergelijk. Ergens goedkoper? Stuur dan de offerte door en u krijgt 5 % korting bovenop de offerte!!
  • Zwembadverlichting vanaf deze week te bestellen, tevens ook te bezichtigen en te testen!!

Procedure retour sturen  (herroepingsrecht) en Procedure retour sturen i.v.m. garantie binnen  1 jaar (Led van de spots zelf of ledstrips) of binnen 6 maanden (voor Touch dimmers en led drivers)

 

 

1. Alle producten zijn in originele staat en indien van toepassing niet gemonteerd.

2. De producten dienen, indien mogelijk in de originele verpakking te zijn, maar tenminste degelijk verpakt te worden.

3. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn.                (onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen).

4. Op de buitenzijde van het pakket (dus niet op de originele verpakking) dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden  geschreven. Indien geen retournummer zichtbaar is wordt uw pakket niet door ons aangenomen en retour afzender gestuurd.

5. Producten dienen binnen 14 dagen aangemeld te worden. Daarnaast heeft de consument nog 14 dagen om het product retour te zenden.

6. Bestellingen boven de 50 inbouwspots of speciaal bestelde producten die wij niet op voorraad hebben als wij dat aangeven, kunnen niet retour genomen worden.

Na ontvangst van pakket, zullen wij uw retourzending zo spoedig mogelijk behandelen en u hiervan per e-mail op de hoogte houden. De kosten voor de retourzending en de risico's zijn volledig voor rekening van de koper.

7. Creditering:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief de leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Als het geretourneerde product voldoet aan bovenstaande voorwaarden, zullen wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag plus verzendkosten terugstorten op uw bankrekening. U krijgt via de e-mail een creditnota opgestuurd. Voldoet het geretourneerde product niet aan onze voorwaarden, dan kunnen wij helaas het aankoopbedrag niet aan u crediteren

Opnieuw leveren:

Als het geretourneerde product door ledxxl.nl defect is bevonden en onder de garantie valt zullen wij u indien nog leverbaar hetzelfde en anders een gelijkwaardig nieuw product leveren op kosten van ledxxl.nl. Verkeerd aangesloten product valt helaas niet onder de garantie.

 

8. Garantie

De leds van de spots zelf en ledstrips hebben 1 jaar garantie, de dimmers, schakelaars en led drivers van de led spots 6 maanden garantie, mits deze correct zijn geinstalleerd volgens de voorwaarde van Ledxxl.

De voorwaardes zijn dat de ledspots altijd parallel geschakeld zijn met juiste connectors zoals wago's. 

 

Ledxxl